Pārpildītā stadionā notiek futbola spēle

Publicitātes attēls no pexels.com

Notiks skaidrojošs vebinārs par jaunajiem saistošajiem noteikumiem un nolikumu līdzfinansējuma saņemšanai dalībai sacensībās

Ir stājušie spēkā Rīgas valstspilsētas pašvaldības saistošie noteikumi un  RVP IKSD nolikums konkursā “Līdzfinansējuma piešķiršanas kārtība Rīgas sportistu un Rīgas sporta spēļu komandu dalībai pasaules čempionātos, Eiropas čempionātos, starptautiskās sacensībās un sacensībās Latvijā”.

Informācija par konkursu pieejama ŠEIT.

Lai informētu par aktuālāko konkursā  “Līdzfinansējuma piešķiršanas kārtība Rīgas sportistu un Rīgas sporta spēļu komandu dalībai pasaules čempionātos, Eiropas čempionātos, starptautiskās sacensībās un sacensībās Latvijā”, Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departaments (RVP IKSD) organizēs vebināru, kurā aktualizēs informāciju par konkursu, kā arī būtiskākajām nepilnībām līdz šim iesniegtajos pieteikumos.

Vebinārs notiks 30. janvarī, plkst. 12.00 platformā “Microsoft Teams”.

Lai pieteiktos un saņemtu piekļuves saiti, līdz 29. janvāra plkst. 16.00 nosūtīt uz e-pastu anrijs.lusis@riga.lv: organizācijas nosaukumu, pārstāvja vārdu, uzvārdu, amatu, kas piedalīsies vebinārā un e-pasta adresi uz kuru nosūtīt piekļuves saiti.

Vebināra dalībniekiem 30. janvarī līdz plkst. 10.00 uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta saite piekļuvei vebināram.

Atbildīgais: Anrijs Lūsis, tālr. 67037245, 28660964, e-pasts: anrijs.lusis@riga.lv.