Vecmīlgrāvī atkal notiks sporta spēles “Vecmīlgrāvis VAR!”

16. jūlijā Rīgas 31. vidusskolas stadionā norisināsies jau sestās Vecmīlgrāvja sporta spēles “Vecmīlgrāvis VAR!”. Tāpēc ikviens sportot gribētājs tiek gaidīts jau no plkst. 09.00, lai reģistrētos gan individuālajiem, gan komandu sporta veidiem.

Šoreiz sporta spēļu dalībniekiem būs iespēja izmēģināt savus spēkus gan komandas sporta veidos, gan dažnedažādās jautrās individuālajās aktivitātēs. Būs iespēja izkustināt kājas florbolā, atminēties roku veiklību volejbolā, labāk iepazīt savas ģimenes stiprās puses ģimenes stafetē, kā arī pārliecināties par savu veiklību lēkšanā ar lecamauklu, kroketā vai mērķu futbolā. 

Pasākuma dienā reģistrēties sacensībām būs iespējams no plkst. 09.00 līdz 09.45, savukārt sīkāku informāciju par sporta spēļu norisi var iegūt Vecmīlgrāvja attīstības biedrības facebook lapā.

Sacensības par medaļām sāksies plkst. 10.00 ar sporta spēļu svinīgo atklāšanu, bet apbalvošana plānota plkst. 14.30. Arī šajās sacensībās organizatori ir padomājuši, lai aizraujoši būtu gan pašiem mazākajiem, gan pieredzējušiem sportisko aktivitāšu piekritējiem.  Sportiskās aktivitātes ir laba garastāvokļa un stipras veselības pamatprincips, tādēļ “Vecmīlgrāvis VAR” ir īpašs notikums ikvienam Vecmīlgrāvja iedzīvotājam un viesim!

Sporta spēles ir ne tikai lieliska iespēja izkustēties svaigā gaisā un pārliecināties par savām spējām dažādās aktivitātēs, bet arī brīnišķīgs veids kā stiprināt Vecmīlgrāvja iedzīvotāju piederības sajūtu savai apkaimei un pavadīt sportisku svētdienu kopā ar ģimeni vai draugiem.

Laiks doties sportot, uz tikšanos Vecmīlgrāvī!

Pasākumu rīko Vecmīlgrāvja attīstības biedrība sadarbībā ar Rīgas brīvostu.