Uļjanas Semjonovas kausa izcīņā basketbolā piedalīsies komandas no četrām Eiropas valstīm

No 26. līdz 29. oktobrim vienpadsmito reizi norisināsies Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas sacensības basketbolā meitenēm, kurās par uzvaru cīnīsies 10 komandas, četras - U17 grupā, sešas - U15 grupā. Turnīrā piedalīsies komandas no Latvijas, Igaunijas, Dānijas un Ungārijas. 

Latviju sacensībās pārstāvēs komandas: BJBC Rīga/centrs, BJBS Rīdzene, BJBS Rīga/Jugla. Igauniju pārstāvēs trīs komandas – Tal Tech/ Siili PK, Tallinas Sporta akadēmija un BC Star/ BS Tallinn Kalev, vēl turnīrā piedalīsies Dānijas komanda Falcon Basketball un Ungārijas komanda – Darazsak Sportakademia. 

Ikviens interesents ir aicināts apmeklēt sacensības Rīdzenes sporta zālē (Krišjāņa Barona iela 97C) un sporta bāzē “Daugavas sporta nams” (Krišjāņa Barona iela 107), kur no 26. līdz 28. oktobrim komandas aizvadīs priekšsacīkstes, bet 29. oktobrī norisināsies finālspēles.

Atklāšanas ceremonija paredzēta 26. oktobrī plkst. 18.30, Daugavas Sporta namā.

Turnīra oficiālajā tīmekļvietnē ulacup.lv jau šobrīd ir iespējams aplūkot šī gada sacensību nolikumu un spēļu grafiku, kā arī atrast informāciju par iepriekšējo gadu sacensību norisi. Sadarbībā ar Latvijas Basketbola savienību ir plānots nodrošināt arī visu spēļu tiešraides translācijas.

Sacensību apmeklējums ir bez maksas. Tās atbalsta Rīgas pašvaldība. 

Papildu informācija: Kristīne Somere, Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Sporta un jaunatnes pārvaldes, Galvenā speciāliste, e-pasts kristine.somere@riga.lv.

Informāciju sagatavoja: Sindija Grāvere, Rīgas pašvaldības Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinatore, e-pasts: sindija.gravere@riga.lv.