Sporta klubs "Jari" un Mārtiņa Pļaviņa sporta klubs bezmaksas nodarbībās pulcē vairāk nekā 300 bērnus un jauniešus

Sporta klubs "Jari" un Mārtiņa Pļaviņa sporta klubs bezmaksas nodarbībās pulcē vairāk nekā 300 bērnus un jauniešus

No 2. līdz 5. janvārim Beach Arena pludmales sporta hallē notika unikāls notikums jaunajiem sportistiem – bezmaksas pludmales volejbola un vispārējās fiziskās sagatavotības treniņi. Šis pasākums pulcēja vairāk nekā 300 bērnus un jauniešus, sniedzot viņiem iespēju pilnveidot savas prasmes vairāk kā 40 atvērtajās nodarbībās un iegūt jaunas zināšanas no pieredzējušiem treneriem - Mārtiņa Pļaviņa un Krišjāņa Kupļa.

Pasākums tapa sadarbībā ar Beach Arena sporta halli, Mārtiņa Pļaviņa sporta klubu un Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamentu, kuri apņēmības pilni atbalsta jauniešu iesaisti sportā. Treniņu laikā dalībnieki ne tikai uzlaboja savas volejbola prasmes, bet arī mācījās par komandas darbu, disciplīnu un fiziskās sagatavotības nozīmi.

Pasākuma kulminācija bija draudzības spēles, kurās jaunie sportisti varēja demonstrēt iegūtās prasmes. “Šie treniņi ne tikai veicina jauniešu sportisko attīstību, bet arī palīdz veidot spēcīgu kopienas sajūtu,” teica Aivars Sviklis, Sporta kluba "Jari" pārstāvis.

Sporta klubi ir apņēmušies turpināt šādus pasākumus arī nākotnē, atbalstot jauniešu iesaisti sportā un veicinot veselīgu dzīvesveidu. Mēs ceram redzēt vēl vairāk jauniešu nākamajos treniņos!

Lai saņemtu papildu informāciju par nākamajiem pasākumiem vai treniņu grafiku, lūdzu, sazinieties ar Sporta klubu "Jari" [371 20159107].

Kontaktinformācija: Biedrība Sporta klubs "Jari", sportaklubsjari@gmail.com

Galerijas