Septembra beigās sāksies “Vilsons” pludmales volejbola līga

Jau pavisam drīz O-sands pludmales volejbola iekštelpu laukumos Rimi Olimpiskajā centrā, Grostonas 6B, sagaidāma “Vilsons” pludmales volejbola līga, kas aizritēs 3 posmos vīriešu un dāmu konkurencē.

“Vilsons” pludmales volejbola līga ir amatieru vīriešu un sieviešu pludmales volejbola turnīrs, kas jau ir ikgadēja tradīcija O-sands pludmales volejbola laukumos, ar mērķi noskaidrot labākos pludmales volejbola spēlētājus!

Šī līga dod iespēju pludmales volejbola entuziastiem un amatieriem iespēju pārbaudīt savas iegūtās prasmes pludmales volejbolā un cīnīties spraigā gaisotnē, sniedzot arī skatītājiem iespēju just līdzi un baudīt sporta veida sniegtās izjūtas, atbalstot spēlētājus.

Pasākums tiek organizēts visa vecuma un līmeņa sportistiem nedēļas nogalēs, tāpēc laipni aicinām pieteikties ik vienu volejbola interesentu!

Pirmais “Vilsons” posms jau sagaidāms 23. septembrī amatieru dāmu konkurencē un 24. septembrī – vīru konkurencē. Turnīra sākums plkst. 11:00. Pieteikšanās līdz attiecīgā posma nedēļas piektdienai plkst. 12:00 (aizpildot pieteikuma anketu – noradot abu spēlētāju Vārdu, Uzvārdu, Kontaktinformāciju).

Komandu reģistrācija notiek turnīra dienā sekretariātā 30 minūtes pirms turnīra.

1. posms

2023. gada 23. septembris

  • Amatieru Sieviešu turnīrs (2 vs 2)

2023. gada 24. septembris

  • Amatieru Vīriešu turnīrs (2 vs 2)

2. posms

2023. gada 21. oktobris

  • Amatieru Sieviešu turnīrs (2 vs 2)

3. posms

2022. gada 22. oktobris

  • Amatieru Vīriešu turnīrs (2 vs 2)

2022. gada 25. novembris – FINĀLS

  • Amatieru Sieviešu turnīrs (2 vs 2)

2022. gada 26. novembris – FINĀLS

  •  Amatieru Vīriešu turnīrs (2 vs 2)

Piesakies turnīram te! –  https://ej.uz/Pludmalesvilsons. Dalības maksa: 9 EUR (dalībniekam)

“Vilsons” pludmales volejbola līga tiek organizēta sadarbībā ar biedrība ”Šmēdi” un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.