RVS/LU volejbola komanda - Latvijas vicečempiones

RVS/LU volejbola komanda - Latvijas vicečempiones

Svētdien, 14. aprīlī, ar piekto Optibet Latvijas čempionāta fināla spēli punktu sezonai lika RVS/LU komanda, izcīnot sudraba medaļas. Nolikums paredzēja, ka cīņa par zelta medaļām, Optibet Latvijas čempionātā, norisinās līdz trīs spēļu uzvarai.

Pirmajā fināla spēlē, kas 3. aprīlī norisinājās Rimi Olimpiskajā centrā, RVS/LU komanda sīvā cīņā ar 3:2 pārspēja pretinieces. Arī otrajā spēlē panākumu guva RVS/LU ar 3:1 savā laukumā apspēlējot pretinieces. Tomēr nākamajās trīs spēlēs nekā neizdevās apstādināt pretinieces, kas ļāva RSU/MSĢ izlīdzināt rezultātu sērijā 2:2.

14. aprīlī Rimi Olimpiskajā centrā, norisinājās piektā izšķirošā spēle, kur uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešami četri seti.

Abas komandas laukumā rādīja teicamu spēli, cīnoties par katru bumbu, tomēr seta galotnes veiksmīgās padevās RSU/MSĢ volejbolistēm. Spēlei noslēdzoties ar rezultātu 3:1 (25/22 25/22 21/25 25/21). Tādējādi RVS/LU komanda kļuva par 2023./2024. gada sezonas vicečempionēm.

Par fināla spēles labāko spēlētāju tika atzīta Elza Reknere, kas nopelnīja arī sezonas labākās cēlājas titulu. Par sezonas labāko 1. tempa uzbrucēju tika nominēta Lāsma Ozola, bet labākās diagonāles titulu ieguva Anete Čelnova.

Sezona ir noslēgusies, tagad meitenēm nedaudz jāatpūšas un tad jau citas sāks gatavoties dalībai Latvijas izlasē, citas pievērsīsies pludmales volejbolam.

Sakām paldies par šo sezonu, spēlētājiem, treneriem, meiteņu vecākiem, atbalstītājiem, visiem, kas iesaistījušies organizatoriskajā procesā un spēļu sarīkošanā, tiekamies jau nākamajā sezonā!