RVS/LU pēc garās nedēļās nogales ieņem 3. vietu Baltijas līgas turnīra tabulā

RVS/LU pēc garās nedēļās nogales ieņem 3. vietu Baltijas līgas turnīra tabulā

RVS/LU komandai vakar noslēdzās spēlēm bagāta nedēļa 3 Baltijas līgas spēles četrās dienās, kurās izcīnīti 4 svarīgi punkti, lai turnīra tabulā uz šo brīdi ieņemtu 3. vietu.

Šīs nedēļas nogalē, 16. un 17.decembrī, Rimi Olimpiskajā centrā, norisināsies Latvijas kausa finālssacenības, kas kā ierasts būs lieli volejbola svētki. Sestdien, pirmajā pusfinālā plkst. 13:00 RVS/LU spēkosies ar Mārupes SC komandu. Otrajā pusfinālā par iekļūšanu finālā cīnīsies VK Jelgava un RSU/MSĢ volejbolistes. 

Ceturtdien, 7. decembrī RVS/LU savā laukumā uzņēma VK Jelgava volejbolsites. Četru setu cīņā ar 3:1 (25:16, 25:23, 16:25, 25:20) uzvaru izcīnija viesu komanda. Par labākao spēlētāju mājinieču rindās tika atzīta otrā tempa uzbrucēja Rūta Putene, viesu rindās pirmā tempa uzbrucēja Monta Urbāne.

Sestdien, pretiniekos stājās Audentes SG/NK vienība, lai gūtu uzvaru RVS/LU komandai bija nepieciešami trīs seti, spēles iznākums par labu mājiniecēm 3:0 (25:23, 25:13, 25:20). Par labāko spēlētāju mājinieču rindās tika atzīta pirmā tempa uzbrucēja Lāsma Ozola, turpretī viesu rindās otrā tempa uzbrucēja Karlotta Kattai.

Svētdienas spēle, pret RAE Spodikool.VIASTON, no visām bija visemocionālākā, karsti gāja kā laukumā, tā uz treneru soliņa, abiem treneriem nopelnot pa sarkanajai un dzeltenajai kartiņai.  Spēles uzvarētājs, tika noteikts piektajā setā, kur seta galotnē veiksmīgākas bija viesu komandas spēlētājas. Spēles rezultāts 3:2 (25:20, 22:25, 25:23, 23:25, 15:12) viesu komandas labā. Labākā spēlētāja mājinieču rindās Katrīna Paula Krustkalne, turpretī viesu komandā Liis Kivilo. 

“Šonedēļ mums bija trīs grūtas spēles. Pirmā mums bija ļoti grūta, jo tā bija ceturtdiena – nedēļas vidus, kad jau domājām par spēlēm ar Igaunijas komandām. Zaudējām Jelgavas komandai, bet kaut kā atguvāmies līdz nedēļas nogalei un labi nospēlējām sestdien,” par trim spēlēm četru dienu laikā saka RVS/LU treneris Milans Bratičs. “Arī šodien bija labs mačs, kura iznākumu izšķīra daži sīkumi, taču ar spēles kvalitāti esmu apmierināts. Protams, brīžiem varējām nospēlēt gudrāk, taču piecu setu laikā ir grūti palikt koncentrētam visu laiku. Tāpat bija arī pretiniecēm, un dažas bumbas izšķīra, kura no komandām uzvarēs.” “Šobrīd esam ļoti noguruši,” atzīst treneris. “Mēģināsim atgūties līdz nākamās nedēļas nogalei. Domāju iedot spēlētājām pāris brīvas dienas, lai viņas varētu nedomāt par volejbolu, jo man liekas, ka šobrīd viņām tā ir daudz par daudz. Manās acīs viņas ir varones.” 

Foto: Artūrs Stiebriņš

Galerijas