RVS/LU Igaunijā izcīna 2 punktus

RVS/LU Igaunijā izcīna 2 punktus

Sestdien, 2. decembrī, agri no rīta Rīgas Volejbola skolas/Latvijas Universitātes komanda devās izbraukumā uz Igauniju, lai spēkotos ar Igaunijas nomināli spēcīgākajām vienībām Taltech un TU/Bigbank.

Sestdienas spēlē pēc garā ceļa un agrā rīta, spēle RVS/LU komandai nevedās. Pretinieces, visas spēles garumā diktēja savus noteikumus, kas atspoguļojās rezultātā 0:3 (15:25, 16:25, 18:25).

Svētdienas spēlē pret TU/Bigbank, RVS/LU komanda pirmajā setā nespēja noturēt spēles ritmu, ļaujot pretiniecēm ņemt virsroku. Pēc pirmā seta noslēgšanās ar rezultātu 13:25 mājinieču labā, otrajā setā jau bija vērojama pavisam cita spēle, RVS/LU spēlētājas atrada pretinieču vājo vietu servju uzņemšanā un lieliski darbojās uzbrukumā setam noslēdzoties 25:14.

Trešajā setā jau atkal spēli vadīja TU/Bigbank spēlētājas, noturot savu ritmu un uzvarot setu, 25:18.

Ceturtajā setā RVS/LU laukumā jau no pirmās serves devās saspēles vadītāja Elza Reknere, kas nospēlēja par labu, pieauga spēles ātrums, un mājinieces nespēja paspēt blokā, sniedzot Rīgas volejbolistēm skaistus punktus uzbrukumā, un uzvaru setā 25:21. Kas nozīmēja, ka viens punkts jau kabatā.

Piektā seta galotnē, divi skaisti bloki no Martas Beatrise Ginteres un spēles noslēdzošais bloks Katrīnas Paulas Krustkalnes izpildījumā, setam noslēdzoties ar 15:11. Divi svarīgi punkti izcīnīti, turnīra tabulā šobrīd RVS/LU komanda ieņem 3. vietu ar 18 punktiem.

Jau ceturdien, 7. decembrī,  RVS/LU mājas zālē spēkosies ar VK Jelgava spēles sākums plkst. 20.00, turpretī sestdien un svētdien mājasspēlēs priekšā stāsies vēl divi Igaunijas klubi: sestdien, Audentes SG/NK (spēles sākums plkst. 19.00), svētdien: RAE Spordikool/Viaston (spēles sakums plkst. 16.00).

Aicinām spēli apmeklēt klātienē, lai atbalstītu meitenes šajās svarīgajās spēlēs.

Galerijas