Pirms nodarbības tiek izritināts jogas paklājiņš

Publicitātes attēls

Rimi Olimpiskajā centrā iespēja apmeklēt bezmaksas nodarbības

Marta izskaņā Rimi Olimpiskais centrs jauniem un esošajiem klientiem piedāvā apmeklēt dažādas bezmaksas grupu nodarbības pieaugušajiem profesionālu treneru uzraudzībā. Bezmaksas nodarbības norisināsies 25., 27. un 28. martā. Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ pieteikšanās nodarbībām ir obligāta, zvanot pa tālruni 67387710.

Šobrīd Rimi Olimpiskā centra piedāvājumā ir vairākas grupu nodarbības, kuras interesentiem, iespējams apmeklēt bez maksas. Nodarbības piemērotas kā sievietēm, tā vīriešiem dažādās vecuma grupās. Treniņi veidoti tā, lai pielāgotos dažādiem sagatavotības līmeņiem, modificējot vingrinājumus, lai tie būtu aizraujoši un paveicami gan aizrautīgiem sportistiem, gan tiem, kas ar sportu vēl tikai iepazīstas.

  • Ķermeņa tonizēšanas nodarbība – Body toning

25. un 28. martā plkst. 12.15 bez maksas iespējams apmeklēt vispārējo ķermeņa tonizēšanas “Body toning” nodarbību, ko vada sertificēta trenere un vecmāte Karīna Karalkina. Šīs nodarbības īpaši piemērotas cilvēkiem, kas lielu dienas daļu pavada sēdus, kā arī tiem, kas, papildu ikdienas augstas intensitātes treniņiem, vēlas attīstīt ķermeņa lokanību un locītavu mobilitāti. Nodarbības aktīvais ilgums ir 40 minūtes, bet ieteicams pēc tās vēl 15 minūtes uzkavēties, lai kopā ar treneri veiktu arī stiepšanās un atsildīšanās vingrinājumus.

  • Karstasinīgie zumbas ritmi – Zumba fitness

Savukārt 27. martā plkst. 18.30 piedzīvojumu meklētājiem būs iespēja apmeklēt Zumba fitness nodarbību Sanitas Laicānes pavadībā. Zumba apvieno aerobā treniņa un intervālu treniņa principus. Proti, lēnākam salsas ritmam seko ātrāks merenges ritms, augstākas intensitātes kustībām seko zemākas intensitātes kustības, kas rada dažādību un pārmaiņas. Turklāt tas ir labs kardio treniņš, jo zumbas nodarbības laikā darbojas visas muskuļu grupas, ieskaitot pašu svarīgāko muskuli – sirdi. Nodarbības ilgums ir 1 stunda.

  • Bezmaksas jogas nodarbības

Tāpat iepriekš ziņots, ka Rīgas valstspilsētas pašvaldības Labklājības departaments sadarbībā ar Rimi Olimpisko centru aicina iedzīvotājus apmeklēt bezmaksas jogas nodarbības. Kopumā projekta laikā tiks īstenotas 130 bezmaksas jogas nodarbības sertificētu treneru – Jeļenas Korzānes un Barbaras Mednieces – vadībā. Nodarbības varēs piedalīties iedzīvotāji no 16 gadu vecuma ar dažādām sagatavotības pakāpēm, un katram no projekta dalībniekiem būs iespēja apmeklēt nodarbības piecas reizes.

Bezmaksas nodarbības norisinās vairākas reizes nedēļā – pirmdienās, otrdienās, trešdienās un piektdienās. Nodarbību grafiks:

Pirmdiena 15.15.-16.00 Barbara Medniece
Pirmdiena 19.30-20.15 Jeļena Korzāne
Otrdiena 14.00-14.45 Barbara Medniece
Trešdiena 15.00-15.45 Jeļena Korzāne
Piektdiena 16.00-16.45 Jeļena Korzāne
Piektdiena 17.00-17.45 Jeļena Korzāne

Jogas nodarbību pakalpojumu finansē Rīgas valstspilsētas pašvaldības Labklājības departaments.


Par Rimi Olimpisko centru

Rimi Olimpiskais centrs ir 2005. gadā atklāts multifunkcionālais komplekss, kas paredzēts valsts un starptautiska mēroga sporta sacensībām un treniņu procesa nodrošinājumam. Vairāk nekā 24,7 tūkstošu m2 lielajā kompleksā ir sešas sporta zāles, trenažieru Spēka zāle un divas Vingruma zāles dažādām fitnesa nodarbībām. Apmeklētājiem pieejams plašākais un mūsdienīgākais peldbaseinu komplekss Rīgā. Līdztekus Lielajam peldbaseinam (50 m) atvērti divi Mazie peldbaseini (10 m), kas paredzēti bērnu peldētprasmju attīstībai un dažāda veida ūdens nodarbībām sākot jau no 6 mēnešu vecuma, savukārt mazo peldētāju izklaidei ir pieejama Rotaļupe.