Rīgas Volejbola skolas/Latvijas Universitātes komanda izcīna Cewood Latvijas kausu

Rīgas Volejbola skolas/Latvijas Universitātes komanda izcīna Cewood Latvijas kausu

16. un 17. decembrī Rīgā, Rimi Olimpiskajā centrā, norisinājās Cewood Latvijas kausa izcīņa volejbolā, kur par kausa ieguvējām šogad kļuva Rīgas Volejbola skolas/Latvijas Universitātes komanda.

Fināla spēlē RVS/LU spēkojās ar RSU/MSĢ komandu, ko trīs setu cīņā izdevās pārspēt ar rezultātu 25:15, 25:20, 25:16. RVS/LU spēlētājas laukumā uguņoja visas spēles garumā, gūstot skaistus punktus kā uzbrukumā, tā arī blokā.

Par labāko spēlētāju tika atzīta libero Elīna Zvaigzne. Megija Dambrehte guva 16 punktus, uzbrūkot ar 80% efektivitāti un punktā pārvēršot 12 no 15 uzbrukumiem, kā arī ieservējot četrus “eisus”. Kristīne Kramēna sakrāja 13 punktus ar labu uzbrukumu efektivitāti (52%), bet punktus no 14 spēlētājām neguva vien abas “libero” pozīcijas volejbolistes.

Daniele Mario Capriotti: “Pirms spēles pats galvenais bija būt gataviem psiholoģiski, jo mēs spēlējam daudz, arī uzvarot. Un katrā spēlē šai sērijai var pienākt gals. Svarīgākais bija saprast, ko šodien var izdarīt pretinieks, jo mūsu meitenes pašas ir gudras, stipras un spēlē ar milzīgu aizrautību. Tas ir tituls ne tikai man, tas ir visa treneru kolektīva un komandas, kura stāv aiz komandas, tituls.”

Pusfināla spēlē RVS/LU ar 3:1 (25/18, 25/12, 26/28, 25/10) pārspēja SUFA klubs/DU komandu, tādējādi nodrošinot vietu lielajā finālā.

Sveicam meitenes, trenerus, radiniekus, draugus un visus RVS/LU komandas atbalstītājus! Soli pa solim ejam uz augšu un kopā kļūstam stiprāki!

Foto Artūrs Stiebriņš