Rīgas atklātais pludmales volejbola čempionāts pieaugušajiem

5. un 6. augustā "O-Sands" āra pludmales volejbola laukumos, Skanstes ielā 12, norisināsies Rīgas atklātais pludmales volejbola čempionāts pieaugušajiem sadarbībā ar biedrību “Mārtiņa Pļaviņa sporta klubs” un Rīgas domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamentu. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās! 

Pieteikšanās - atvēt ŠEIT.

Rīgas atklātā pludmales volejbola čempionāta pieaugušajiem mērķis ir noteikt labākos sportistus starp sievietēm un vīriešiem Rīgā pludmales volejbola disciplīnā un iesildīt pludmales volejbola laukumus pirms U20 Eiropas čempionāta spēlēm, kas paredzētas tajā pašā vietā augustā. 

Čempionāts ir lieliska iespēja ikvienam pludmales volejbolistam – entuziastam pārbaudīt savas iegūtās prasmes sporta veidā un cīnīties spraigā gaisotnē, tajā pašā laikā sniedzot skatītājiem iespēju just viņiem līdzi un piedalīties aizraujošā pasākumā.

Nepalaid garām augusta karstāko notikumu, piedalies vai nāc atbalstīt! Gaidāmas patiesi karstas, azartiskas un emocijām bagātas spēles ar labākajiem pludmales volejbola spēlētājiem!

Norises vieta:
“O-Sands” āra pludmales volejbola stadions, Skanstes iela 12, Rīga.
 
Norises laiki:
Sieviešu (2 pret 2) turnīrs 5. augusts SĀKUMS PLKST. 10:00;
Vīriešu (2 pret 2) turnīrs 6. augusts SĀKUMS PLKST. 10:00.

Dalības maksa no komandas: 18 EUR

Papildinformācija: Raivis Zuļģis: tālrunis 26610565, e-pasts: raivis@o-sands.lv.

Sacensības organizē biedrība ”Mārtiņa Pļaviņa sporta klubs” ar Rīgas Domes atblastu.