Rīgā 18. maijā meitenes varēs izmēģināt spēlēt hokeju

Rīgā 18. maijā meitenes varēs izmēģināt spēlēt hokeju

Kamēr norit Pasaules čempionāts hokejā vīriešiem, Hokeja skola (HS) “Rīga” aicina meitenes vecumā līdz 18 gadiem sestdien, 18. maijā, apmeklēt iepazīšanās treniņu HS “Rīga” ledus hallē, Vietalvas ielā 15 k-2, Rīgā.

Iepazīšanās treniņa dienas plāns:

  • 14:30 – ierašanās HS “Rīga” hallē
  • 14:45 - iesildīšanās
  • 15:30-16:30 - ledus treniņš
  • 16:45-17:45 - treniņspēle

Pozitīva un profesionāla atmosfēra garantēta! Dalība pasākumā ir bezmaksas. Nepieciešamības gadījumā hokeja inventārs tiks nodrošināts.

Pieteikšanās, aizpildot pieteikuma anketu - atvērt saiti ŠEIT.

Vairāk informācija, zvanot vai rakstot HS “Rīga” trenerim Vladislavam Koniševam, tālr.nr. +37126717711


HS “Rīga” ir Rīgas pašvaldības dibināta un Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta padotībā esoša profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāde, kura īsteno profesionālās ievirzes sporta izglītības programmu hokejā. Sporta skola piedāvā iespēju meitenēm iesaistīties hokeja apguvē puišu komandā attiecīgā vecuma grupā vai apgūt hokeja prasmes meiteņu hokeja komandā.

Meiteņu hokeja komanda 2023./2024.gada sezonā startēja Latvijas Hokeja federācijas organizētajā Latvijas Bērnu un jaunatnes hokeja čempionāta U14 vecuma grupas turnīrā un Baltijas sieviešu hokeja čempionātā, izcīnot 1.vietu.

Izmēģinājuma treniņus maijā iespējams noorganizēt arī citās dienās, par to individuāli sazinoties un vienojoties ar treneri Vladislavu Koniševu.