Rīdzieki un pilsētas viesi svin Rīgas urbānā sporta svētkus Baltijas modernākajā alternatīvo sporta veidu centrā THE SPOT!

Rīdzieki un pilsētas viesi svin Rīgas urbānā sporta svētkus Baltijas modernākajā alternatīvo sporta veidu centrā THE SPOT!

2023. gada 8. oktobrī alternatīvo sporta veidu centrā “The Spot” tika aizvadīts plaša mēroga publisks pasākums “Rīgas Urbānā Sporta Svētki 2023”.

Pasākuma ietvaros Rīgas pilsētas iedzīvotāji, īpaši Purvciemā, Pļavniekos, Mežciemā, Dārzciema, Dreiliņos un citās tuvējās apkaimēs mītošie, tika aicināti tuvāk iepazīt un izmēģināt populārus alternatīvos sporta veidus pieredzējušu treneru uzraudzībā un ļauties dažādām aizraujošām bezmaksas brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm centra telpās. Pasākuma ietvaros aizvadītās meistarklases un atvērtos treniņos kopumā apmeklēja 300 dalībnieki.

Pasākuma “Rīgas Urbānā Sporta Svētki 2023” mērķis bija popularizēt sportiski aktīvu un veselīgu dzīvesveidu dažādās vecuma grupās, īpaši jauniešu auditorijai, kā arī informēt sabiedrību par urbāno un alternatīvo sporta veidu individuālās drošības pamatprincipiem. Visi pasākuma apmeklētāji guva iespēju komunicēt ar saviem vienaudžiem, ieguva jaunus draugus un ar kopīgu sporta aktivitāšu palīdzību uzlaboja savstarpējās komunikācijas prasmes un toleranci pret apkārtējiem. Līdz ar aizvadīto pasākuma tika atzīmēta alternativo sporta veidu centra “The Spot” 5 gadu jubileja. Šis centrs ir gan Baltijā nopietnākā alternatīvā sporta bāze, gan ekstrēmā sporta kultūras punkts. Šeit var satikt jaunus domubiedrus un nodoties gan aktīvai atpūtai, gan nopietniem treniņiem. “The Spot” ir draudzīga vieta gan profesionāļiem, gan tiem, kas ar sportu ir uz Jūs. Šeit ir atbilstoša vide, lai kā bērni, tā arī pieredzējuši sportisti un jebkurš cits apmeklētājs spētu vairot pārliecību par sevi un atbrīvotos no ikdienas stresa attīstot savu fizisko veiklību iespējami drošā vidē!”

Sabiedrības interese par dalību bezmaksas meistarklasēs un treniņos pierāda, ka “The Spot” centrs ir piemērota izvēle konkrētās tematikas pasākuma organizēšanai. Pasākums noritēja veiksmīgi un apliecināja to, ka Rīgā netrūkst aktīvu ģimeņu, kas labprāt apgūst jaunas iemaņas dažādos alternatīvajos sporta veidos un šo sporta veidu popularitāte pieaug dažādās vecuma grupās.

Rīgas Urbānā Sporta svētku informācija par 17. novembra programmu pieejama THE SPOT interneta vietnē: www.thespot.lv, kā arī centra soc. tīklos:

Facebook: https://www.facebook.com/thespotcenterlv/

Instagram: @thespotcenter

Galerijas