Notiks Rīgas atklātais čempionāts pūlā (Pool 8)

Notiks Rīgas atklātais čempionāts pūlā (Pool 8)

Ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības atbalstu 25. maijā biljarda sporta klubā "BAMS Pool House" Rīgā, Cēsu ielā 18, plkst. 9.00 tiks noskaidroti uzvarētāji trijās pūla disciplīnās. Atlikusi vispupulārākās disciplīnas ”Astotnieks” izspēle. Turnīrs notiks divās kategorijās – atklātajā (drīkst piedalīties visi) un veterānu (dzimuši 1979. gadā un vecāki).

Sacensības ir atklātas un piedalīties var jebkurš interesents, izņemot Krievijas un Baltkrievijas sportistus.

Reģistrācija līdz 24. maija plkst. 21.00 (SMS uz tel.nr. 29459687 vai ziņa sociālos tīklos vai klubā) un izloze ar spēļu grafiku tiks publicēta vietnē www.tournamentservice.net.  Dalības maksa katrā kategorijā 15€.

Izšķirošās play-off spēles notiks svētdien 26. maijā.

Visas sacensības vispirms notiks pēc divmīnusu sistēmas, bet pēc tam play-off pēc olimpiskās sistēmas. Spēlētāji tiks izsēti sekojoši: 1.numurs - esošais uzvarētājs, 2.numurs - labākais pēc reitinga, pārējie: vispirms numuri pēc reitinga izlozes kārtībā, pēc tam atlikušie. Pamatsacensībās spēles notiek, atkarībā no kategorijas, līdz 7 vai 6 uzvarām, izlēgšanas spēlēs līdz maksimāli 9 vai 8 uzvarām.

Turnīra uzvarētājs saņem Rīgas atklātā čempionāta uzvarētāja titulu un iegūst ceļojošo kausu ”Rīgas Kauss Pool8” un balvas. Atkarība no dalībnieku skaita un kategorijas balvas saņem TOP16 vai TOP8  labākie spēlētāji.

Visiem dalībniekiem ir jāievēro ”dress code” (krekls ar apkakli vai polo krekls, bikses (ne sporta vai džinsu) un kurpes, vēlams tumšas) un lūdzam iepazīties ar sacensību reglamentu savlaicīgi (https://tournamentservice.net/tournament.php?regulations=48706).

Turnīra nolikums