Noslēgusies bērnu futbola turnīru sērija “TIO brīvdienu līga”

Noslēgusies bērnu futbola turnīru sērija “TIO brīvdienu līga”

Sestdien, 30. septembrī, Sporta bāzē "Arkādija" (Uzvaras bulvārī 18) noslēdzās bērnu futbola turnīru sērija “TIO Brīvdienu līga”.

Šis ir ceturtais “Brīvdienu līga” sezonas gads. Sacensību atbalstītāju lokam pievienojās Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union un tā atraktīvais saldējuma zīmols – TIO, nodrošinot sacensību dienu beigās visus dalībniekus ar gardo saldējumu. TIO zīmola vārds tika integrēts arī "Brīvdienu līgas" nosaukumā, kļūstot par  – “TIO Brīvdienu līgu"!

"TIO Brīvdienu līga" seriālā komandām netiek skaitīti punkti, nav kopvērtējuma tabulas, nenotiek vietu sadalījums, spēļu kalendārs tiek sastādīts pēc Šveices sistēmas, līdzīgi, kā šahā, kad viens pret otru spēlē spēkiem līdzīgie pretinieki. Sacensību rezultatīvākajām komandām tiek pasniegtas futbola bumbas, kuras tiek nodrošinātas pateicoties Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta līdzfinansējumam un Sportland atbalstam. Atsevišķos posmos dāvanas bērniem sarūpēja SIA „STENDERS” un laukuferma.lv

2023. gadā sezonā "TIO Brīvdienu līga" startēja 153 komandas. Sacensību mērķauditorija ir bērni, kas tikai nesen ir uzsākuši futbola gaitas. Daudziem no viņiem "TIO Brīvdienu līga" ir pirmās futbola sacensības dzīvē.

Foto no sacensībām ir pieejamas https://ej.uz/hb4u

Ar sacensību dalībniekiem un spēļu rezultātiem ir iespējams iepazīties tīmekļa vietnē https://rigasfs.lv/tio-brivdienu-liga-2023/

Informāciju sagatavoja Rīgas Futbola skola