Noslēdzies Rīgas un Latvijas 2023.gada XXI atklātais veterānu čempionāts galda tenisā

Noslēdzies Rīgas un Latvijas 2023.gada XXI atklātais veterānu čempionāts galda tenisā

Pagājušajā nedēļas nogalē Oskara Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas sporta zālē norisinājās Rīgas un Latvijas 2023.gada XXI atklātais veterānu čempionāts galda tenisā. Sacensību dalībnieki bija ieradušies arī no Lietuvas, Igaunijas un Francijas.

Lielākais dalībnieku skaits kā ierasts bija vīriešim vecuma grupā 50+, kur spēkiem mērojās divdesmit četri stiprā dzimuma pārstāvi. Šoreiz par uzvarētāju kļuva Viktors Tolkačevs no Rucavas, aiz sevis atstājot Ivaru Šuvalovu no Kuldīgas un rīdzinieku Kasparu Kravčunu. Vēl par uzvarētājiem attiecīgajās vecuma grupās kļuva Margarita Smirnova (augšējā attēlā), Olga Kartuzova, Ingrida Maknevičienė, Austra Birzniece, Vitālijs Glazunovs, Juris Siliņš, Povilas Bagužis un Gunārs Jēkabsons. Sacensības notika ne tikai vienspēlēs, bet arī sieviešu, vīriešu un jauktajās dubultspēlēs. Par čempioniem kļuva Margarita Smirnova un Svetlana Sirotkina, Gražina Mikalauskienė un Ligita Vėlienė, Antti Luigemā un Raimonds Lasmanis, Juris Siliņš un Ervins Svīķis, Vera Eriksone un Juris SIliņš, Ingrida Maknevičienė un  Antti Luigemā, Ligita Vėlienė un Povilas Bagužis.

Visi sacensību rezultāti ir pieejami šeit
Fotogaleriju var apskatīt šeit
Papildu informācija: Ina Jozepsone, e-pasts: ina.jozepsone@lgtf.lv
 

   
    Vitālijs Glazunovs                                                                                                          Raimonds Lasmanis