Noslēdzies Džudo bērnu kausa 3. posms

Noslēdzies Džudo bērnu kausa 3. posms

2. decembrī noslēdzās Džudo bērnu kausa 3. posms, kas bija visu triju etapu noslēdzošās sacensības. Šajā nozīmīgajā notikumā tika apbalvoti ne tikai 3. posma uzvarētāji, bet arī tie, kas uzvarēja visu triju posmu kopvērtējumā.

U-10 vecuma grupā par visu triju posmu uzvarētājiem kļuva: Kirills STEĻMAŠENKO, Artjoms ĻEPUHOVS, Alisters POMIRANCEVS, Arsenijs KRILOVS, Daniils SVIRIDENKO, OLKHOVYK Yehor, DJOMINS Natans, IVANČUKS Bogdans, ZEĻONIJS Adrians, NOVIKOVA Jesenija, KRŪZE Amelija, TRIFONOVA Elizaveta, PODZIŅA Andija un GAILE Anastasija. 

U-12 vecuma grupā par visu triju posmu čempioniem kļuva STOLOVS Davids, KĻAČKOVSKIS Radimirs, JUZEFOVIČS Marko, SPODARIKS Marks, BURDŽIBALJANS Artūrs, EKMANIS Toms, VĒJŠ Reinis, KAŠTAĻJANOVS Sergejs, KASUMOV Imam, USMANOVA Sumaija, GORDEJEVA Anastasija, MAHAJEVA Nika, SEMENA Aleksa un GULAJA Anastasija. Šie jaunie sportisti parādīja izcilu sniegumu un sportisku izturību.

Apsveicam visus uzvarētājus ar sasniegumiem Bērnu kausa 1.,2.,3. posmā!. Gaidām dalībniekus atkal nākamajā, 2024. gadā, lai redzētu, kā viņi turpina sasniegt jaunus sportiskus augstumus. 

Organizē: Latvijas Džudo federācija. Foto: Roberts Voskāns

Līdzfinansē: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.