Noskaidroti volejbola turnīra „Rīgas meistarsacīkstes jaunietēm” uzvarētāji

U18 grupas laureātu trijnieks

Noskaidroti volejbola turnīra „Rīgas meistarsacīkstes jaunietēm” uzvarētāji

Tuvojoties klasiskā volejbola sezonas beigām, šī gada aprīlī un maijā, norisinājās Rīgas meistarsacīkstes jaunietēm - U16 un U18 vecuma grupu meitenēm. Sacensības pulcēja komandas kā no Rīgas un tuvākās apkārtnes, tā arī no tālākām pilsētām kā Jelgava un Saldus.

Sacensības norisinājās Rīgas Volejbola Centrā, Ganību dambī 20A, Rīgā, kur meitenes cīnījās par kausiem, medaļām un lieliskajām balvām no sacensību atbalstītājiem. Abās vecuma grupās šoreiz veiksmīgākās un spēcīgākās izrādījās Rīgas Volejbola Skolas komandas. U-16 vecuma grupā nepārspētas bija Ineses Jursones trenētā Rīgas Volejbola Skolas komanda, bet U-18 vecuma grupā uzvaras laurus plūca Viktorijas Korbutas un Natālijas Deveikusas trenētās Rīgas Volejbola Skolas meitenes.

Sacensību laureāti katrā no vecuma grupām:

  • U16 meitenes, 07.04.2024:

1. vieta: RVS (trenere I.Jursone)
2. vieta: RVS (treneris N.Lūsis)
3. vieta: RVS (trenere S.Cepurīte)

  • U18 meitenes, 19.05.2024:

1. vieta: RVS (treneres V.Korbuta un N.Deveikusa)
2. vieta: RVS (treneris N.Lūsis)
3. vieta: RVS (treneris J.Ivanovs)

Uzvarētāju komandas ieguva balvās kausus, medaļas, musli pārslas no Graci, čipsus no SIA Pērnes, batoniņus no Herkuless, kraukšķus no Fazer, uzkodas no Pupuchi, bolinga dāvanu kartes no O’Leareys un dāvanu kartes no Pizzatime.  

Visas spēles tika pārraidītas tiešraidē EVL YouTube kanālā. Bildes no sacensībām un informācija ir pieejama EVL Facebook lapā.


U16 grupas laureātu trijnieks