Norisinājies ITTF Eiropas 2023. gada para čempionāts galda tenisā

Norisinājies ITTF Eiropas 2023. gada para čempionāts galda tenisā

No 4. līdz 9. septembrim jaunais para galda tenisists Valters Voičis kopā ar savu treneri Sandu Erbsu debitēja ITTF Eiropas 2023. gada para čempionātā, kas norisinājās Šefīldā, Lielbritanijā.

Čempionātā piedalījās 267 dalībnieki no 35 valstīm. Valters startēja 6. klasē un ir jaunākais Eiropas čempionāta debitants. Pieredzējušie pretinieki Michael Robert Oscar Azulay no Zviedrijas, Paul Arif Karabardak no Lielbritanijas, sparing partneris Aaro Toivo Samuli Makela no Somijas, kā arī Spānijas treneris Džo Mendoza atzīnīgi novērtēja Valtera izaugsmi, attīstību galda tenisa spēlē kopš pagājušā gada. Valters ierindojās 18. vietā un īpaši vērtīgu pieredzi ieguva trenējoties un sacenšoties ar šiem spēcīgajiem spēlētājiem, kā arī vērojot sacensību finālus, iesaistoties pārbaudes spēlēs ar Ukrainas spēlētājiem. Liels ieguvums - jauna atbilstošāka rakete.

Valters trenējas 3 reizes nedēļā Bērnu un jauniešu sporta studijā "Vingrs", Rīgā, Kandavas ielā 27. Apsveicam Valteru ar debiju, vērtīgo pieredzi un drosmi stāties pretī pieredzes bagātajiem pretiniekiem starptautiskajā arēnā!
 
Plašāka informācija par sacensībām atrodama ŠEIT.