Sporta stadions ar skrejceļu un skatītāju tribīnēm

Publicitātes attēls no pexels.com

Līdzfinansējuma piešķiršanas kārtība sporta klubam, kurš īsteno veterānu/senioru sportu, paralimpisko vai pielāgoto sportu Rīgā

Veterānu/senioru, paralimpiskā vai pielāgotā sportu konkursu organizē, lai atbalstītu un veicinātu fizisko aktivitāšu pieejamību, veselīgu dzīvesveidu visa mūža garumā. Konkursā aicina piedalīties nevalstiskas sporta organizācijas, kas nodarbojās ar veterānu/senioru, paraolimpisko vai pielāgoto sportu un savu darbību veic Rīgas pilsētā.

Līdzfinansējumu var saņemt sporta bāzes nomai treniņu nodarbību nodrošināšanai, biroja nomas izdevumiem un grāmatvedības pakalpojumu samaksai,  kas notiks laika posmā no 01.05.2024. līdz 31.12.2024.

Saistošie noteikumi, nolikums un pielikumi - atvērt ŠEIT.

Projektu pieteikumi iesniedzami tikai elektroniskā formātā līdz 18. marta plkst. 14.00 noformēti atbilstoši konkursa nolikuma nosacījumiem, nosūtot tos uz e-pasta adresi: iksd@riga.lv.

Lai sniegtu papildu informāciju konkursa dalībniekiem un atbildētu uz jautājumiem, kas saistīti ar pieteikumu iesniegšanu veterānu/senioru, paraolimpisko vai pielāgoto sporta konkursu, 5. martā plkst. 12.00 attālinātā formātā notiks informatīvs seminārs, kurā departamenta speciālists atbildēs uz konkursa pretendentu jautājumiem. Lai pieteiktos semināram un saņemtu piekļuves saiti, līdz 5. martam lūgums nosūtīt pretendenta organizācijas nosaukumu, kontaktpersonu, e-pasta adresi un tālruņa numuru uz e-pastu kristine.barona@riga.lv.

Atbildīgā par veterānu/senioru, paraolimpisko vai pielāgoto sporta konkursu: Kristīne Barona, tālr. 67105352, 28822885, e-pasts: kristine.barona@riga.lv.