Latvijas sportisti Regīnu Mandriku kronē par IFBB Absolūto pasaules čempioni Fit model disciplīnā

Latvijas sportisti Regīnu Mandriku kronē par IFBB Absolūto pasaules čempioni Fit model disciplīnā

IFBB pasaules čempionāts Fit model disciplinā, kas no 21. oktobra līdz 23. oktobrim notika Lietuvas galvaspilsētā Viļņa, pulcēja vairāk kā 90 sportistus no 15 valstīm - Latvijas, Polijas, Ķīnas, Dienvidāfrikas, Rumānijas, Igaunijas, Lietuvas, Kazahstānas, Norvēģijas, Somijas, Argentīnas, Ukrainas, Čehijas, Slovākijas un Spānijas.

21 gadu jaunā rīdziniece Regīna Mandrika, kuras dalību sacensībās līdzfinansēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, tika pieteikta gan junioru, gan pieaugušo kategorijās. Spēcīgā konkurencē starp labākajām pasaules fit model sportistēm, Regīna izcīnīja divas zelta medaļas un IFBB Pasaules čempiones titulu pieaugušo kategorijā Fit Model +172cm un Fit Model junioru vecuma grupā.

Sacensību turpinājumā cīņā par absolūto sacensību uzvarētāju, Regīna Mandrika tika nominēta par 2023. gada IFBB Absolūto Pasaules čempioni fit model disciplīnā.

Fit Model disciplīnas popularitāte ar katru gadu pieaug. Ar vien vairāk sportistu visos kontinentos pievēršas šim sporta veidam. Sievietes veido savas ķermeņa formas atbilstoši disciplīnas prasībām, ar lielāku pārliecību un grāciju demonstrē sevi pasaules līmeņa sacensībās.

Sievišķība un elegance, spilgti peldkostīmi un izsmalcinātas vakarkleitas, kopta āda, matu un sejas skaistums – galvenie faktori, kas veido čempiones tēlu.

Sensacionāli Latvijas sportistes panākumi pasaules līmeņa sacensībās vēlreiz apliecina, ka Latvija ieņem vadošās pozīcijas fitnesa sporta nozarē pasaulē.

Fotogrāfijas no IFBB medijiem.

Materiālu sagatavoja Kristīne Vederņikova, LBFBF prezidente

Galerijas