Kērlinga sacensībās “Rīgas čempionāts kērlingā vīriešiem un sievietēm” noskaidros spēcīgākās Rīgas komandas

Jau desmito reizi sieviešu un vīriešu konkurencē tiks noskaidrots "Rīgas atklātā čempionāta kērlingā 2023" uzvarētāji. Turnīrs norisināsies no 2023. gada 10. līdz 12. novembrim Rīgā, Kērlinga hallē.

Astoņas vīriešu un septiņas sieviešu kērlinga komandas sacentīsies par labākās Rīgas komandas titulu. Dalībnieku skaitā ir Latvijas vīriešu izlase, kas jau nākamnedēļ dosies uz Eiropas čempionātu. Bez spēcīgākās vīriešu komandas dalībnieku vidū gan pieaugušo, gan junioru, gan senioru komandas.

Vīriešu un sieviešu komandas ir sadalītas divās apakšgrupās katrā disciplīnā, kurās izspēlēs viena apļa turnīru. Labākās divas komandas no katras grupas kvalificēsies pusfinālam. Pusfinālā augstāk esošā komanda spēlēs pret zemāk esošo komandu attiecīgās disciplīnas grupā. Abu pusfinālu komandu uzvarētāji tiksies finālā, bet zaudētāji cīnīsies par bronzu.

Grupu turnīru spēles tiks izspēlētas piektdien un sestdien, bet pusfināli un fināli svētdien. Pilns sacensību grafiks ir pieejams Latvijas Kērlinga asociācijas mājaslapā www.curling.lv.

Visām spēlēm iespējams sekojot YouTube kanālā esošajās vebkamerās.

Spēles norisināsies Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121H, ieeja uz spēlēm ir bez maksas.

Dalībnieces sieviešu konkurencē:

Nicoll/Regža
KKR/Barone
SKOB/Regža jun
JKK/Kāpostiņa
VKK/Blumberga-Bērziņa
SK OB/Dompalma-Linuža
KKR/Mača

Dalībnieki vīriešu konkurencē:

CC RIGA/Trukšāns
SK OB/Regža
TKK/Seļiverstov
JKK/Rudzītis
SK OB/Usenko
TKK/Vaivods
KKR/Buncis
SKOB/Gnutons

Kērlinga klubu atšifrējums:
JKK – Jelgavas kērlinga klubs
SK OB – Sporta klubs „OB”
TKK – Talsu kērlinga klubs
VKK – Ventspils kērlinga klubs
KKR – Kērlinga klubs Rīga

“Rīgas atklāto čempionātu kērlingā 2023” organizē biedrība Latvijas Kērlinga asociācija ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.