Izsludina konkursu par līdzfinansējumu tematisku sporta aktivitāšu organizēšanai Rīgā 4. kārta

Izsludina konkursu par līdzfinansējumu tematisku sporta aktivitāšu organizēšanai Rīgā 4. kārta

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu par līdzfinansējumu tematisku sporta aktivitāšu organizēšanai Rīgā. Konkursa tēma: “Ģimenes sporta diena”.

Mērķis: iespēja ģimenēm kopīgi piedalīties fiziskajās aktivitātēs, lai veicinātu ģimeņu iesaistīšanos veselību veicinošos pasākumos. Pasākuma programmā jāparedz dažādu sporta veidu sacensības un fiziskas, atraktīvas aktivitātes dažādām vecuma grupām, kā arī iespēja vērot dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumus, piedalīties radošās un tehniskās aktivitātēs.

Norises laiks: 2023. gada decembra brīvdiena.

Mērķauditorija: Rīgas iedzīvotāji un viesi, ģimenes ar bērniem, neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības.

Norises vietas: dažādas Rīgas apkaimes gan telpās, gan brīvā dabā ar sabiedriskā transporta pieturvietu pieejamību vismaz 300 m attālumā no norises vietas.

Pretendēt uz līdzfinansējumu var nevalstiskā sporta organizācija, kura savu darbību veic pašvaldības administratīvajā teritorijā un kurai ir vismaz viena gada pieredze sporta aktivitāšu organizēšanā.

Projektu pieteikumi iesniedzami tikai elektroniskā formātā līdz 10.11.2023. plkst.12.00 noformēti atbilstoši konkursa nolikuma nosacījumiem, nosūtot tos uz e-pasta adresi: iksd@riga.lv.

Nolikums un saistītie dokumenti  - skatīt ŠEIT.

Atbildīgais: Vaira Platača,  tālr. 67037246, e-pasts: vaira.plataca@riga.lv.