Mazu bērnu grupa futbola stadionā izmēģina sitienus pa vārtiem

Publicitātes attēls pexels.com

Izsludina konkursu “Līdzfinansējuma piešķiršanas kārtība tautas sporta, bērnu un jauniešu sporta sacensību organizēšanai Rīgā”

Ir stājušies spēkā Rīgas valstspilsētas pašvaldības saistošie noteikumi un Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RVP IKSD) nolikums konkursam “Līdzfinansējuma piešķiršanas kārtība tautas sporta, bērnu un jauniešu sporta sacensību organizēšanai Rīgā”.

Līdzfinansējuma mērķis ir atbalstīt bērnu un jauniešu sporta un tautas sporta sacensību organizēšanu Rīgā, sekmēt fiziskās aktivitātes un iedzīvotāju piesaistīšanu aktīvām sporta nodarbībām.

Līdzfinansējumu var saņemt sacensībām, kas notiks laika posmā no 01.04.2024. līdz 15.12.2024. 

Ar saistošiem noteikumiem, nolikumu un pielikumiem var iepazīties, atverot saiti ŠEIT.

Ceļvedis dokumentu iesniegšanai, atverot saiti ŠEIT.

Projektu pieteikumi iesniedzami tikai elektroniskā formātā līdz 14. februāra plkst. 12.00, noformēti atbilstoši konkursa nolikuma nosacījumiem, nosūtot tos uz e-pasta adresi: iksd@riga.lv.

Lai informētu par aktuālāko konkursā  “Līdzfinansējuma piešķiršanas kārtība tautas sporta, bērnu un jauniešu sporta sacensību organizēšanai Rīgā”, RVP IKSD organizēs vebināru, kurā aktualizēs informāciju par konkursu, kā arī būtiskākajām nepilnībām līdz šim iesniegtajos pieteikumos.   

  • Vebinārs notiks 1. februārī plkst. 12.00 platformā “Microsoft Teams”.

Lai pieteiktos un saņemtu piekļuves saiti, līdz 31. janvāra plkst. 16.00 nosūtīt uz e-pastu imikelsone9@riga.lv: organizācijas nosaukumu, pārstāvja vārdu, uzvārdu, amatu, kas piedalīsies vebinārā un e-pasta adresi uz kuru nosūtīt piekļuves saiti.

Vebināra dalībniekiem 1. februārī līdz plkst. 10.00 uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta saite piekļuvei vebināram.

Atbildīgais par sacensībām: Ilze Miķelsone, tālr. 67037247, 29240132, e-pasts: imikelsone9@riga.lv