Informācija medijiem un līdzjutējiem par Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības sagaidīšanu

Informācija medijiem un līdzjutējiem par Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības sagaidīšanu

Latvijas basketbola valstsvienība no Pasaules kausa basketbolā atgriezīsies mājās pirmdien, 11. septembrī un svinīgā komandas sagaidīšana norisināsies plkst. 17.30 Rīgas centrā, pie Brīvības pieminekļa. Aicinām līdzjutējus nedoties uz lidostu “Rīga”, bet pulcēties pie Brīvības pieminekļa.

Precīza informācija par maršrutu Rīgā, pa kuru sportisti no lidostas “Rīga” dosies uz Brīvības pieminekli, tiks sniegta pirmdien.

Informācija medijiem par sportistu sagaidīšanu lidostā “Rīga”

Aicinām medijus izmantot foto un video iespēju, sagaidot komandas ierašanos lidostā “Rīga”. Lai saņemtu darbam pasākumā nepieciešamo caurlaidi, lūdzam līdz 11. septembra plkst. 10.00 nosūtīt pieteikumu uz e-pasta adresi ilze.salna@riga-airport.com, norādot žurnālista vārdu, uzvārdu, personas kodu, pārstāvēto mediju un e-pasta adresi.

Dalība sagaidīšanā lidostā iespējama tikai ar iepriekšēju pieteikšanos! Lidosta “Rīga” patur tiesības neapstrādāt pieteikumus, kas tiks saņemti pēc norādītā laika.

Lūdzam mediju pārstāvjus arī plānot savlaicīgu ierašanos lidostā caurlaižu saņemšanai, instruktāžai un drošības pārbaudei un atgādinām, ka iekļūšanai medijiem paredzētajā zonā būs jāuzrāda derīgs personu apliecinošs dokuments. Par precīzu tikšanās vietu un laiku komandas sagaidīšanai pieteikušos žurnālistus lidosta informēs atsevišķi.

Plānots, ka pēc tam Latvijas basketbola valstsvienība izbrauc no lidostas un tikšanās ar atbalstītājiem un medijiem pie Brīvības pieminekļa notiks aptuveni plkst.17.30.

Informācija medijiem par sportistu sagaidīšanu pie Brīvības pieminekļa

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem būs iespēja tikties ar valstsvienības spēlētājiem un treneriem pie Brīvības pieminekļa. Dalība jāpiesaka iepriekš līdz 11. septembra plkst. 10.00 e-pasta adresē sindija.gravere@riga.lv, norādot žurnālista vārdu, uzvārdu, pārstāvēto mediju un e-pasta adresi. Iekļūšanai mediju zonā tiks izsniegtas aproces. Par to pieteikušos medijus informēsim atsevišķi.

Attēlā: basketbola spēļu tiešraides Esplanādē

Informāciju sagatavoja: Sindija Grāvere, Rīgas pašvaldības Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinatore, e-pasts: sindija.gravere@riga.lv