Esi viens no Eiropas Sporta nedēļas dalībniekiem

Ar bezmaksas sporta pasākumiem septembrī arī Latvijā startēs Eiropas Sporta nedēļa. Esi viens no Eiropas aktīvā dzīvesveida kustības dalībniekiem, piedalies #BEACTIVE DAY LATVIJA 2023! 

#BEACTIVE DAY ir Eiropas mēroga kampaņa, kas katru gadu 23. septembrī norisinās 22 valstīs. Tā ir mārketinga kampaņa, kas izceļ fitnesa un fizisko aktivitāšu nozīmi ikdienā, organizējot bezmaksas aktīva dzīvesveida pasākumus, atvērto durvju dienas, kuras norisinās sporta un fitnesa klubos, sporta organizācijās, fitnesa studijās, parkos, pilsētu pasākumos, ielās, mācību iestādēs, kur cilvēki tiek mudināti pievērsties aktīvākam dzīvesveidam.
 

  • Treneriem 

Šī ir lieliska iespēja kampaņas ietvaros pastāstīt par sevi un saviem pakalpojumiem, rīkojot vai organizējot bezmaksas aktīva dzīvesveida pasākumus 23. septembrī.  tuvākajā apkārtnē, piesaistot jaunus, aktīvus klientus.

Tu no mums iegūsi dažādu informāciju - mārketinga materiālus, realizējamas idejas, kontaktus ar līdzīgi domājošiem savas nozares pārstāvjiem un neatkārtojamu pieredzi.

Tiekamies treniņos, āra pasākumos, sporta klubos, trenažieru zālēs, fitnesa studijās, sporta skolās, aktu zālēs, sporta laukumos, mājās un parkos! 

Esmu Agris no Latvijas Veselības un Fitnesa asociācijas (LVFA) un gribu aicināt piedalīties #BEACTIVE DAY Latvija 2023. gada 23. septembrī.

Visu informāciju, tai skaitā jau iesniegtās un pievienotās lokācijas, vari atrast ŠEIT, kā arī sekojot mūsu sociālajiem kontiem: facebook.com/LatvijasVeselibasUnFitnesaAsociacija un instagram.com/lvfa_asociacija.

Ja rodas jautājumi, droši raksti vai zvani! Tiksimies treniņos! Agris Baltmanis, agris@balticfitness.lv, tālr. +371 29102500
 

  • Skolēniem, dalībniekiem, apmeklētājiem

Esi viens no Eiropas aktīvā dzīvesveida kustības dalībniekiem, piedalies #BEACTIVE DAY LATVIJA 2023! Šī ir lieliska iespēja #BEACTIVEDAY kampaņas ietvaros apmeklēt, kādu no sporta klubiem tavā apkrtnē, izmēģināt piedāvātos pakalpojumus, iepazīt trenerus, kā arī satikt jaunus draugus.

Tiekamies treniņos,  āra pasākumos, sporta klubos, trenažieru zālēs, fitnesa studijās, sporta skolās, aktu zālēs, sporta laukumos,  mājās un parkos! 

Esmu Agris no Latvijas Veselības un Fitnesa asociācijas (LVFA) un gribu aicināt piedalīties #BEACTIVE DAY Latvija 2023. gada 23. septembrī.

Meklē sev tuvāko Sporta Kluba lokāciju www.beactiveday.lv, kā arī sekojot mūsu sociālajiem kontiem: facebook.com/LatvijasVeselibasUnFitnesaAsociacija un instagram.com/lvfa_asociacija.

Tiekamies treniņos!
#BEACTIVEDAY