Bezmaksas nodarbības bērniem un jauniešiem ar Mārtiņu Pļaviņu un Krišjāni Kupli

Sporta klubs JARI sadarbībā ar Beach Arena, kas ir pazīstams galamērķis pludmales sporta entuziastiem, ar prieku paziņo par gaidāmajiem pludmales volejbola treniņiem bērniem un jauniešiem.

Šis īpašais pasākums, kas notiks no 2. līdz 5. janvārim, ir paredzēts, lai iepazīstinātu bērnus un jauniešus ar aizraujošo pludmales volejbola pasauli jautrā, iesaistošā un drošā vidē. Pludmales volejbola treniņus pārraudzīs Mārtiņš Pļaviņš, savukārt vieglatlētiku Krišjānis Kuplis.

Katru dienu tiek plānotas četras nodarbības 1 stundu un 30 minūšu garumā.

Nometnes norise:

Datumi: 2. janvāris - 5. janvāris

1. Nodarbība 12.00-13.30
2. Nodarbība 13.30-15.00
3. Nodarbība 15.00-16.30
4. Nodarbība 16.30-18.00

Vieta: Ganību Dambis 20A
Vecums: 7-18 gadīgi bērni un jaunieši
Dalības maksa: bezmaksas!

Šīs nodarbības ir paredzētas bērniem ar jebkādu prasmju līmeni. Neatkarīgi no tā, vai viņi ir iesācēji vai jau ir spēlējuši volejbolu. Mūsu pieredzējušie treneri ir apņēmušies mācīt spēles pamatus, veicināt komandas darbu un radīt mīlestību pret pludmales sportu. Treniņi notiks vairākas reizes dienā.

Mūsu mērķis ir nodrošināt platformu jaunajiem sportistiem, lai viņiem būtu iespēja mācīties un augt. Un kas vēl labāk varētu to nodrošināt, kā aizraujoša pludmales volejbola spēle! Mēs ticam sporta pieejamībai visiem un šīs nodarbības ir mūsu apņemšanās apliecinājums.

  • Dalībnieku reģistrācija pieejama: https://ej.uz/na84
  • Jautājumu un neskaidrību gadijuma lūdzu zvanīt 20159107. 

Beach Arena ir plašākā pludmales sporta norises vieta Rīgā, piedāvājot dažādas aktivitātes un pasākumus visām vecuma grupām. Sporta klubs JAri ir plaši pazīstams ar treneriem ekspertiem, un ir apņēmies veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu kopienā.

Aivars Sviklis, Sporta kluba "Jari" vadītājs
sportaklubsjari@gmail.com