Aizraujošajā pasākumā “Sportiskie Ziemassvētki” Rīgā uzstāsies X faktors uzvarētāja Grēta

Aizraujošajā pasākumā “Sportiskie Ziemassvētki” Rīgā uzstāsies X faktors uzvarētāja Grēta

Trešajā adventē, 17. decembrī, aktīvā dzīves veida piekritēji ir laipni gaidīti “Rimi Olimpiskajā centrā” Rīgā, Grostonas ielā 6b, kur notiks aktīvās atpūtas pasākums “Sportiskie Ziemassvētki”, piedāvājot  interesantas sportiskas aktivitātes un izklaides pasākumus, bet noslēdzošajā daļā plkst. 16.00 uz skatuves uzstāsies X faktora uzvarētāja Grēta. Šis jaukais aktīvās atpūtas pasākums “Sportiskie Ziemassvētki” visu vecuma grupu apmeklētājiem būs bez maksas.

Novembra otrajā pusē atnākusī ziema ar lielo daudzumu sniega ļāva nodoties ziemas sportiem ārā, bet tagad, kad pamazām iestājas atkusnis, aktīvā dzīves veida piekritējiem ir lieliska iespēja sportiskā pasākumā baudīt ziemas un cita veida priekus iekštelpās. Svētdien “Rimi Olimpiskajā centrā” apmeklētājiem būs iespēja izkustēties, piedalīties dažādu deju meistarklasēs un dažādās aizraujošās aktivitātēs, kā arī baudīt organizatoru sarūpētos deju un muzikālus priekšnesumus.

“Sportiskajos Ziemassvētkos” ir padomāts par cilvēkiem ar kustības traucējumiem, kuriem būs pieejamas viņiem saplānotās aktivitātes. Organizatori ir parūpējušies, lai bērniem notiktu grupu nodarbības. Apmeklētāju papildu priekam būs sarūpēti dažādi konkursi un vērtīgu balvu izloze, kas pasākuma laikā norisināsies pat vairākas reizes.

“Rimi Olimpiskajā centrā” sporta dienas pasākumi būs visas dienas garumā. Tie sāksies jau vienpadsmitos no rīta un ilgs līdz pat sešiem vakarā. Iesākumā ir paredzēta dalībnieku kopīga iesildīšanās un velotriāla šova skatīšanās. Tie, kas vēlēsies, varēs piedalīties līnijdeju meistarklasē, nedaudz vēlāk iesaistīties funkcionālā treniņā, pēc tam iegūt iemaņas un izdejoties zumbas un bačatas meistarklasē.

Būs iespējas izmēģināt biatlona šaušanu, uzspēlēt novusu, galda hokeju, galda tenisu vai milzu dambreti, atzīmēties orientēšanās kontrolpunktos, šaut ar loku, mest basketbola bumbu grozā un šautriņas mērķī, izbraukt rallija trases simulatorā, tikt augšā klinšu kāpšana sienā un darīt vēl daudz ko citu.

Dienas vidū apmeklētājus priecēs bērnu vokālās studijas grupas "Čello" un "Mellenes" priekšnesums, bet pēcpusdienā uzstāsies X faktora uzvarētāja Grēta. Nāc, piedalies un izbaudi “Sportiskos Ziemassvētkus” “Rimi Olimpiskajā centrā” 17. decembrī!

Pasākumu ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta un “Intervals.lv” atbalstu rīko sporta pasākumu aģentūra “Xevents”.