Aicinām pieteikties Telpu orientēšanās kausam 2023

Aicinām pieteikties Telpu orientēšanās kausam 2023

Aicinām pieteikties Latvijas Telpu orientēšanās kausam 2023, kas šogad sāksies oktobra beigās un noritēs divu mēnešu garumā. Sacensību mērķis ir parādīt orientēšanos, kā pieejamu sporta veidu jebkuram vecumam un dzimumam, kā arī noskaidrot ātrākos orientieristus telpās deviņās meistarības grupās.

Šogad sacensības noritēs sešos posmos:

  • 29. oktobrī Brasas cietumā;
  • 12. novembrī Rīgas cirkā;
  •  25. novembrī Rīgas Teikas vidusskolā;
  • 3. decembrī Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības inženierzinātņu fakultāte
  • 9. decembrī Latvijas Universitātes Dabas mājā;
  • 10. decembrī Latvijas Universitātes Zinātņu mājā.

Telpu orientēšanās distance atbilst saīsinātai tradicionālajai sprinta distancei. Pieteikties sacensībām iespējams tiešsaistē: https://lof.lv/pieteikumi/.  Pieteikšanās termiņš – trīs dienas pirms katra posma.

Sacensībās būs iespējams startēt deviņās vecuma grupās, no kurām četras sieviešu, četras vīriešu un viena OPEN, iesācēju grupa. Katrā posmā konkrētajā vecuma grupā uzvar tas dalībnieks, kura abu distanču rezultātu summa ir vismazākā. Kopvērtējumā apbalvo pirmo triju vietu ieguvējus katrā vecuma grupā. Lai iegūtu ieskaiti kopvērtējumā, jāpiedalās vismaz četros kausa posmos. Sacensībās tiks izmantota elektroniskā atzīmēšanās sistēma “SportIdent”.

Sacensības organizē SIA O! Latvija, Latvijas Orientēšanās federācija sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Universitāti, Rīgas Teikas vidusskolu, Tiesu namu aģentūru un VSIA “Rīgas cirks”. Pasākumu līdzfinansē Rīgas valstspilsētas pašvaldība. Viens no pasākuma lielākajiem sponsoriem ir veikalu tīkls “MAXIMA”.
Galvenais tiesnesis: Matīss Ratnieks, t. 20252282, info@olatvija.lv.

Vairāk par pasākumu iespējams uzzināt šeit.

Galerijas