Aicinām piedalīties orientēšanās pastaigā “Basketbolam pa pēdām”

Nedēļas nogalē no 27. līdz 29. oktobrim aicinām piedalīties orientēšanās pastaigā “Basketbolam pa pēdām”. Pastaigu organizē biedrība “Latvijas basketbola mantojums” sadarbībā ar Rīgas domi. Lielisks veids kā skolas brīvlaikā saturiski, tematiski un aktīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem, tuvāk izzinot Rīgu un basketbola vēsturi.

Rīgas ielas, mājas un parki glabā senus stāstus. Pilsētā ir atrodamas liecības par reāliem notikumiem, kas veido basketbola vēsturi. Dodies pastaigā un uzzini, kur Rīgā notikusi pirmā basketbola spēle, kur pirmo treniņu aizvadījusi leģendārā basketbola zvaigzne Uljana Semjonova un daudz ko citu!

Lai ielādētu maršrutu un sāktu pastaigu, izmanto saiti Latvijas basketbola muzeja krātuves Facebook kontā, kas sāks darboties piektdien, 27. oktobrī.

Kontrolpunktu apmeklēšanas secību var izvēlēties pēc saviem ieskatiem, taču ņem vērā, ka 27., 28. un 29. oktobrī Daugavas sporta namā, Kr. Barona ielā 107 - Basketbola muzeja krātuvē ceturtajā stāvā - no plkst. 11. līdz 17.00 notiks dažādi papildus pasākumi. Varēsi izmēģināt spēkus lecot tikpat augstu cik Artūrs Žagars vai kāds cits mūsu basketbolists, varēsi piedalīties viktorīnā un pārliecināties, vai pastaiga ir devusi Tev un Tavai ģimenei jaunas zināšanas. Gatavojam arī pārsteiguma balvas, tāpēc iesakām ekskursijas pēdējo pieturvietu ieplānot tieši Daugavas sporta namu.

Sadarbības partneri:  BJBS” Rīga”, Alberta koledža, Latvijas Basketbola savienība

Kontaktpersona: Aija Erta, epasts: aija.erta@gmail.com. Tālrunis 29222608.