RVS/LU iekļūst Optibet Latvijas čempionāta finālā

RVS/LU iekļūst Optibet Latvijas čempionāta finālā

Rīgas Volejbola skolas/ Latvijas Universitātes komanda, sestdien, otrajā Optibet Latvijas čempionāta pusfināla spēle ar 3:0 (25:13, 25:22, 25:18) pārspēja SUFA klubs/DU komandu, tādējādi iekļūstot Latvijas čempionāta finālā.

Otrajā pusfinālā, kur savā starpā sacentās RSU/MSĢ un VK Jelgava komandas, bija nepieciešama trešā spēle, lai noteiktu uzvarētāju. Pārākas izrādījās VK Jelgavas spēlētājas. Kas nozīmē, ka par čempionu titulu šogad cīnīsies RVS/LU pret VK Jelgavu.

Čempionāta nolikums paredz, ka arī finālā spēles tiek spēlētas līdz 2 spēļu uzvarai.

Pirmā fināla spēle norisināsies 25. martā plkst. 18.00 Rīgas Volejbola skolas zālē. Otrā fināla spēle norisināsies 1. aprīlī Jelgavas Sporta hallē.

Komandas kapteine Kristīne Kramēna: “Sajūtas par iekļūšanu LČ finālā ir lieliskas, tika ieguldīts liels darbs, lai mēs šeit nokļūtu. Pusfināli pret Daugavpili nebūt nebija viegli,  varēja redzēt, ka komanda bija nopietni strādājusi, bet spējām abās spēlēs noturēt pārliecību un nepārtrauktu spiedienu pret pretiniecēm, kas ļāva mums spēlēt savu spēli bez uztraukuma un ar labām emocijām. Finālā būs redzams slavenais RVS un Jelgavas duelis, esmu patīkami satraukta un gatava ar komandu parādīt labāko, ko spējam. Lai sagatavotos noteikti būs kādas taktiskās sapulces, bet gatavosimies kā uz visām spēlēm regulārajā sezonā, noteikti nevar aizmirst svaru zāli, kur uz katru spēli mūs lieliski sagatavo Roni Rekola. Ceru uz skatītāju atbalstu finālos!”

Gaidām atbalstītājus 25. martā plkst. 18.00 Rīgas Volejbola skolā, Cieceres ielā 9!